BMWT keuring voor een veilig magazijn

BMWT keuring voor een veilig magazijn

Om de veiligheid in een magazijn te waarborgen, moet er aandacht worden besteed aan diverse punten. De BMWT vereniging is een brancheorganisatie van importeurs of fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel en heeft 6 professionele keuringen opgesteld.

L.P. Petersen voert de zogenaamde BMWT keuring uit waarbij een magazijn wordt geïnspecteerd en gekwalificeerd.

De BMWT keuring wordt bij L.P. Petersen uitgevoerd door speciaal opgeleide keurmeesters die allen hun certificaat hebben behaald.

Tijdens de keuring wordt er gelet op vervorming van de verschillende onderdelen van magazijnstellingen. Daarnaast is er aandacht voor de belasting; wanneer deze overmatig en/of ongelijkmatig aanwezig is, kan dat gevolgen hebben voor de veiligheid. De keuring vindt plaats volgens de  Nederlandse en Europese norm NEN-EN 15635.

Met een inspectie laat u zien dat u een veilige werkomgeving hoog in het vaandel heeft staan.

Ook voor een professioneel en betrouwbaar advies op het gebied van magazijninrichting bent u bij L.P. Petersen op het juiste adres. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn onze medewerkers uitstekend op de hoogte van het aanbod van magazijnstellingen. Wat voor ons van belang is, is een overzicht van uw magazijnruimte, welke producten u wilt opslaan en uw budget.

L.P. Petersen is niet gebonden aan fabrikanten en leveranciers van magazijnstellingen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij een eerlijk advies geven, aangepast op uw persoonlijk eisen.

Een grootschalig aanbod van magazijnstellingen vindt u op onze website.

Heeft uw magazijn al een BMWT keuring ondergaan?

Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs!