Senseo wiki

Ook koffiezetapparaten bestel je tegenwoordig gemakkelijk online. Je hebt het apparaat vaak de volgende dag al gratis in huis. Het Senseo apparaat is in de loop der jaren in veel verschillende modellen uitgebracht. Misschien weet je daarom niet precies welke je moet kopen, daarom in dit artikel een overzicht. Het eerste apparaat, nu de Original, doet wat deze moet doen. Snel lekkere koffie zetten voor jezelf of voor twee met Senseo koffiepads aanbieding die een lekkere schuimlaag geven. Daarna kwam de verstelbare New Generation en een designversie van Tord Boontje, alleen nog tweedehands verkrijgbaar.

 Senseo aanbiedingen

Sarista bonen funnel
Met de New Generation werd het mogelijk om ook koffie met melk en chocoladekoffie zetten. De in 2009 verschenen Quadrante is vierkant, groter en in hoogte verstelbaar. Deze is nog steeds te koop.  De Sarista uit 2012 is net zoals de New Generation uit de handel. Dit was een apparaat op basis van koffiebonen. Daarna kwam er de Twist op de markt waarmee je ook de koffiesterkte kon instellen. Zo kwam er naast gemak en snelheid ook meer te kiezen.

Jij en Senseo
De Twist is bij webwinkels nog wel te koop. Daarna kwamen er weer een serie Senseo´s om betere koffie met melk te maken: de Twist & Milk en de Latte Duo. Tegenwoordig is er naast deze apparaten ook een aparte melkopschuimer verkrijgbaar. Met de Up werd een kleiner model gepresenteerd voor één kopje, deze is nu voordelig te koop. De nieuwste apparaten zijn de Viva Café typen, die een nog intensere koffiesmaak bieden door verbeterde waterstralen en in veel kleuren beschikbaar zijn. Bezoek senseo-aanbiedingen.nl voor de laatste Senseo aanbiedingen.nl