De huidige positie van kluisjes

locker 1

Kluisjes zijn meestal te vinden op de meeste openbare locaties waar iemand zijn waardevolle spullen voor een korte tijd moet achterlaten. Zwembaden, musea, themaparken of parttime banen zijn slechts enkele locaties waar lockers zeer gunstig kunnen zijn voor de mensen die er gaan of werken. Een recente ontwikkeling voor lockers was de introductie van de Locker met cijferslot, die een extra veiligheidslaag bieden doordat de gebruiker van de locker geen sleutel of pasje meer bij zich hoeft te hebben om deze te ontgrendelen. Bovendien hebben ze naast hun extra veiligheid ook andere voordelen voor beide bedrijven en individuelen.

Makkelijk en veilig

De Locker met cijferslot is veiliger en makkelijker dan normale lockers omdat de kans om de sleutel te veloren weg is. Het heeft echter ook het voordeel dat het het hele locker proces gemakkelijker maakt voor gebruikers vanwege het ontbreken van een sleutel. Dit voordeel is voornamelijk te wijten aan het feit dat gebruikers deze sleutel niet langer bij zich hoeven te dragen en ervoor moeten zorgen dat ze deze te allen tijde veilig bewaren. Een combinatieslot vereist alleen dat de gebruiker de cijfercombinatie onthoudt en verwijdert alle risico’s en ongemakken die gepaard gaan met het dragen van een sleutel.

Veelzijdigheid

Er zijn meer voordelen dan alleen het gebruiksgemak en de extra veiligheid. Lockers zijn ook zeer veelzijdig omdat ze in verschillende kleuren, maten en materialen verkrijgbaar zijn. Dit maakt ze geschikt voor alle soorten locaties en omgevingen. Een voorbeeld is het gebruik van een roestbestendige stalen locker over een houten locker bij een zwembad om waterschade zo lang mogelijk te voorkomen. De meeste van deze materialen zijn ook compatibel met combinatiesloten of pincode kluisjes. Daarom is het erg mogelijk om de best passende locker te kiezen voor de behoeften van uw bedrijf en van uw klanten, ongeacht het type of de locatie.