Meubelwinkel in Hilversum bezoeken voor ons nieuwe huis

Meubelwinkel in Hilversum

Meubelwinkel in HilversumToen wij gingen verhuizen, wist ik al meteen dat ik nieuwe wilde aanschaffen bij een bepaalde meubelwinkel in Hilversum. Hier was ik zelf al een keer eerder geweest met mijn ouders, maar ik had hier nog nooit iets gekocht. Dat kwam doordat ik hiervoor altijd in een huurwoning heb gewoond en daardoor niet wilde investeren in mijn interieur. Ik vind het namelijk best wel zonde om hier veel geld uit te geven terwijl je weet dat je hier niet eeuwig gaat blijven wonen. Toen ik mijn vriend ontmoette, hadden wij het al snel over samenwonen. Toen dat eenmaal zover was, ben ik online veel inspiratie op gaan zoeken voor onze inrichting. Gelukkig komen onze stijlen heel erg overeen en is het winkelen voor nieuwe dingen dan ook geen straf.

Mijn doel bij de meubelwinkel in Hilversum

Meubelwinkel in Hilversum

Samen zijn wij naar deze meubelwinkel in Hilversum gegaan om te kijken voor een nieuwe bank. Naast dit grote stuk, wilde ik ook kijken voor wat accessoires om onze slaapkamer aan te kleden. Deze was nog best wel kaal en voelde daardoor ook niet als 1 geheel. Om dit aan te pakken, wilde ik nieuwe kussens voor op het bed, maar ook mooie wandplanken. Daarop wilde ik dan foto’s zetten van onszelf en met vrienden. Daardoor wordt het ook direct een heel stuk persoonlijker en dat is altijd fijn.

Wij zijn goed geslaagd!

Toen wij de meubelwinkel in Hilversum binnen liepen, werd ik best wel overweldigd. Het assortiment is hier ongelofelijk groot en daardoor is de keuze ook echt reuze. Gelukkig hadden wij die dag alle tijd, dus konden wij rustig rond kijken naar alle verschillende stijlen die zij verkopen. Met de aankopen die wij gedaan hebben ben ik ongelofelijk blij. Ze passen precies bij wat wij voor ogen hadden en zijn van super goede kwaliteit.