De leukste vloersoorten

Er zijn talloze soorten vloeren, is je vloer aan vervaging toe dan heb je veel keuze. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer, alles heeft we z’n voor en nadelen, dus wat moet je nou kiezen?   Om je het leven makkelijker te maken heb ik dit artikel geschreven zodat je de beste vloeren op een rijtje hebt, met de voordelen.

Welke soorten vloeren zijn er?

Omdat er zoveel soorten zijn is het soms is het belangrijk dat je afhankelijk van je smaken ene wensen de juiste vloer kiest. Het is bij het kopen van een vloer belangrijk dat je kiest voor een vloer die langere tijd mee kan gaan. De kwaliteit van de vloer speelt hierin dan ook een grote rol. Er zijn vloeren gemaakt van hout zoals laminaat, parket en gewone houten vloeren. Ook kun je kiezen voor een vloer gemaakt van vinyl, PVC, een gietvloer of bijvoorbeeld Beton Cire. Het mooie is ook dat je kunt kiezen voor een Beton Cire keuken.

Eigenschappen van vloeren

Zo heeft elke vloer heeft zo zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Een echte houten vloer kan bijvoorbeeld goed tegen een stootje en is erg duurzaam. Het mooie is dat zulke vloeren nooit echt uit de mode raken. Verder is vinyl een soort vloer wat vaak van hoge kwaliteit is. En het mooie eigenschap van PVC vloeren zijn weer dat ze makkelijk schoon te houden zijn. Over vloeren van hoge kwaliteit gesproken heb je aan een gietvloeren ook zeker een goeie, en naast dat ze lang mee gaan zijn, voelen ze ook nog eens comfortabel aan. Naast deze vloersoorten kun je natuurlijk ook voor een tapijt of kurkvloer gaan! Wat je ook kiest, leg eerst de voor en nadelen naast elkaar.