Dit is waarom steeds meer mensen voor een Coretec vloer kiezen

coretec

Coretec heeft voor een revolutie in de wereld van de PVC vloeren gezorgd. Dat komt doordat het bedrijf een volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking heeft bedacht. Deze vloeren zijn erg handig om meerdere redenen. De vloeren zijn bijvoorbeeld veel duurzamer dan de meeste andere vloeren. Dat is voor veel mensen een reden om voor zo’n vloer te kiezen. Er zijn nog een aantal andere redenen waardoor steeds meer mensen er voor kiezen om niet voor een van de traditionele vloeren te kiezen. 

coretec

Duurzaam

De laatste jaren zijn steeds meer mensen het belang van duurzaamheid in gaan zien. Dat komt onder andere doordat er veel mensen bezorgd zijn over de toekomst van onze aarde. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk meehelpt om de opwarming van de aarde te stoppen. Veel mensen denken hier niet over na bij het aanschaffen van een vloer. Dat is logisch aangezien je deze twee zaken niet snel met elkaar associeert. Juist daardoor is het zo nobel van Coretec dat ze al hun vloeren zo veel mogelijk van gerecycled materiaal maken. Daardoor draagt het bedrijf een steentje bij aan het verduurzamen van onze maatschappij. 

coretec

Eenvoudig te onderhouden

Een van de voordelen van een PVC vloer is het feit dat je deze vloeren eenvoudig kunt onderhouden. Als je bijvoorbeeld drinken hebt laten vallen, kan dat er bij een houten vloer voor zorgen dat er vlekken ontstaan. Het is in sommige gevallen niet mogelijk om deze vlekken uit de vloer te krijgen. Een PVC vloer van Coretec is eenvoudig schoon te houden. Vaak is een aantal minuten dweilen al genoeg om de vloer weer perfect schoon te maken. Veel mensen vinden het fijn dat je dit gemaakt hebt met een PVC vloer.