Het grote assortiment dakramen bij bouw-handel.nl

Dakramen

Wanneer je op zoek bent naar een dakraam, kan ik je bouw-handel.nl aanbevelen. Zij hebben een groot assortiment van dakramen en andere bouwmaterialen. We zijn uitstekend geholpen door de medewerkers en we zijn erg tevreden met ons nieuwe dakraam.

DakramenKiezen uit de verschillende soorten dakramen

Een maand geleden hebben mijn partner en ik de verbouwing van onze woning afgerond. Een onderdeel hiervan was het opknappen van de zolder. Het raam wat er in zat, was oud en voldeed niet meer aan onze wensen. We wilden graag een nieuw dakraam, dat beter past bij ons interieur. Een kennis van ons wees ons op Bouw-handel, een online bouwmarkt met een groot assortiment aan dakramen. We waren eerst een beetje sceptisch, maar de nieuwsgierigheid overwon gelukkig.

We waren erg onder de indruk van de balkondakraam, zoiets hadden we nog niet eerder gezien! Het leek ons wel wat en de foto’s op de website lieten een goed beeld zien van hoe het eruit zou kunnen komen te zien.  Het was eigenlijk precies waar we naar op zoek waren: een groot raam, veel daglicht en goed naar buiten kunnen kijken. Allemaal wensen die met een balkondakraam in vervulling zullen gaan. De keuze was snel gemaakt!

Vriendelijke medewerker en antwoorden op al mijn vragen

Ik wilde eerst nog iets meer informatie over het balkondakraam, om 100% zeker te zijn van onze keuze. Gelukkig was de medewerker die ik sprak erg vriendelijk en was hij bereid om antwoorden te geven op mijn vragen. Na dit contact hebben mijn partner en ik met een gerust gevoel de bestelling geplaatst en kregen we via een mail een bevestiging dat het raam zo snel mogelijk zal worden bezorgd. Ik kon hiervoor zelf een moment uitkiezen die ons het beste uitkwam. De bezorger stond binnen een week voor de deur, waarna wij onze droom dakraam konden laten plaatsen in het dak.

We zijn erg tevreden met ons dakraamDakramen

We zijn erg blij met het resultaat en de hulp die we hebben gekregen van bouw-handel bij het beslissingsproces. Zelf op zoek naar een dakraam? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website.