De Groene Vakspecialist voor alle soorten capi potten!

Bij De Groene Vakspecialist heeft u een grote keuze in producten voor uw tuin. Wij van De Groene Vakspecialist hebben meer dan 30 jaar ervaring met het inrichten van tuinen en alle producten die hierbij komen. Wij zijn gespecialiseerd in onkruidvrije bestrating, kunst gras, vijvers en de verkoop van moderne beelden, capi potten en meer. Onze vestiging is gelegen in Veenendaal. Dit ligt in het centrum van Nederland en is dus voor vele afstanden makkelijk te bereiken. Naast onze winkel hebben wij ook een webshop.

Wat zijn capi potten?

Capi-Europe is een Nederlands bedrijf die op duurzame wijze haar potten fabriceert. De potten zijn te herkennen aan een opvallende oranje binnenkant. De capi potten hebben een dubbele isolatie, hierdoor worden de wortels van de planten beschermd en kunnen de potten zowel voor binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn te krijgen uit verschillende collecties, deze zijn:

  • Capi Urban
  • Capi Nature
  • Capi Luxe
  • Capi Classic

 

Bij De Groene Vakspecialist verkopen wij meer dan 150 soorten capi potten. Deze variëren van maten, kleuren en stijlen. Deze potten zijn nét wat anders als normale bloempotten en bakken. Door het unieke design van het merk Capi-Europe staat de plant centraal in de kamer of tuin.

Contact De Groene Vakspecialist

Voor vragen en advies kunt u naar onze website gaan. Hier heeft u de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen of om ons een e-mail te sturen. Ook kunt u gerust bij ons langskomen voor vragen en kunnen wij hier u advies geven over tuinen.