De voordelen van raamfolie gebruiken

Raamfolie biedt je de mogelijkheid om meer uit je ramen te halen zonder flink te investeren. Ook behoud je je maximale lichtinval!

Raamfolie steeds populairder

Raamfolie wordt steeds vaker gebruikt. Het is vooral handig als je langs een drukke weg woont waar veel mensen langslopen en je toch wel privacy in je huis wilt zonder gelijk alle gordijnen dicht te moeten doen. Raamfolie is dus de goedkope en snelle oplossing voor meer privacy en decoratie aan je ramen.

Voordelen raamfolie

Je kunt tegenwoordig je eigen raamfolie online ontwerpen. Zo kun je zelf kiezen uit het gewenste patroon, formaat, kleur en ontwerp. Dus altijd al raamfolie met eigen logo, naam, huisnummer of zelf geschreven tekst willen hebben? Alles is mogelijk!

Raamfolie is over het algemeen gemakkelijk aan te brengen en meerdere malen te gebruiken. Ook laat het geen lijmresten achter en is raamfolie zeer eenvoudig te verplaatsen. Je kan vaak variëren met je raamfolie ontwerp en daarom zal het dus ook nooit vervelen en heb je altijd iets nieuws op het raam of glazen deur(en) in huis.

Privacyvriendelijk

Raamfolie is de ideale manier om je privacy in huis op een mooie en subtiele manier te garanderen. Zo hoef je geen gordijnen of jaloezieën aan te schaffen die je telkens dicht moet houden.

Onderhoudsvriendelijk

Raamfolie is in tegenstelling tot gordijnen niet gevoelig voor verkleuring. Ook heeft het geen zware schoonmaakacties nodig. Zolang je je ramen goed blijft wassen. Een tip hierbij is wel om borstels en schuurmiddel te vermijden en op te passen met scherpe voorwerpen om zo schade aan de raamfolie te voorkomen.