Direct huis verkopen

Vorige week was ik bij mijn broer op bezoek in zijn nieuwe woning. Hartstikke leuke gezinswoning net buiten het centrum van Amersfoort. Hij en zijn gezin waren verhuist vanuit Eindhoven daar naartoe voor zijn nieuwe baan.

Toen ik vroeg hoe de verkoop was verlopen en hoe het kon dat hij zo snel zijn huis verkocht had vertelde hij me het volgende;

Hij had contact gehad met een vastgoedonderneming genaamd Snelhuisverkopen.nl. Want op de website had hij gelezen dat zij woningen opkopen en dat je direct je huis kon verkopen bij hun. Nog geen twee weken later was zijn woning al verkocht. En hij had er nog een mooi bedrag voor gekregen ook.

Hij vertelde me dat hij erg goed was geholpen en dat het contact vanaf het eerste moment prettig aanvoelde. Geen verborgen voorwaarden of kosten maar alles duidelijk en helder. Zelf wil ik ook mijn huis verkopen dus misschien is dit ook een optie voor mij. Makelaars zijn duur en de verkoop is onzeker, maar bij Snelhuisverkopen.nl heb je direct zekerheid na contact. Interessant!