Een bijzondere maar toch mooie keuken van Keuken Elst

Keuken Elst

 

Een vernieuwing in je huis. Een verrijking van je huisstijl, een mooie uitstraling van je huis en ga zo maar even door… Wie wil het niet? Wij in ieder geval wel en daarom besloten we vorig jaar om na te gaan denken over een nieuwe keuken in ons huis. Zo gingen we bij onze familie langs die toevallig onlangs een nieuwe keuken van Keuken Elst hadden geplaatst in hun huis. We zagen meteen dat het plaatsen van een nieuwe keuken veel effect heeft op je huisstijl. Een positief effect.

Keuken Elst

Het beste bedrijf snel gevonden

 

Omdat we het budget ervoor hadden en we zeer geïnteresseerd raakte in een nieuwe keuken, twijfelde we er niet aan om een nieuwe keuken te laten plaatsen in ons huis. Wel moesten we eerst een geschikte aanbieder vinden. We wisten dat Keuken Elst de keuken van ons familielid onlangs hadden geplaatst. Om de site van het bedrijf te vinden, deden we wat zoekopdrachten op het internet. Na een minuut hadden we het bedrijf al gevonden. Een bedrijf met prachtige keukens, al op het eerste gezicht. Toen we de website van Keuken Elst bekeken zagen we dat er prachtige keukens werden aangeboden. We zagen onze eigen nieuwe keuken er al tussen staan. We vonden de stijl ervan zo mooi en namen daarom contact op met Keuken Elst.

Plaatsing van de keuken

 

Nadat we contact opnamen met Keuken Elst, werden we uitgenodigd voor een gesprek op locatie bij Keuken Elst. Toen we het gesprek eenmaal hadden gehad, wat overigens zeer fijn verliep, hadden we een akkoord bereken over een nieuwe keuken. Na 2 weken was de keuken dan ook echt geplaatst in ons huis. De keuken van ons huis is prachtig geworden en we kunnen onze oude keuken geen eens meer voorstellen!