Een fraaie kast op maat laten maken

kast op maat

Door de vakmannen en experts van Hubo  hebben wij een fraaie kast op maat laten maken. Kan er wel bij zeggen dat wij nog nooit zo een mooie exemplaar in een winkel hebben gezien. Zodra je op de website van dit bedrijf ga kijken zie je heel veel mogelijkheden. Maar het beste is om daar een expert voor aan huis te laten komen en op deze manier kan je precies overleggen wat je wel of niet wilt hebben. Het mooie hieraan is dat deze medewerker ter plaatse komt kijken en zo meteen kan beoordelen of een meubelstuk wel of niet tot zijn recht komt.  kast op maat

Wat een super bedrijf

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met de medewerkers van de Hubo om een kast op maat te laten maken, hebben wij nu het geweldige resultaat in onze slaapkamer staan. Eentje waar wij nu al onze kleren heel overzichtelijk in op kunnen bergen. Ook ander prullen die normaal in een bak onder ons bed stonden passen met gemak in dit meubel.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de enorm goede service en experts van de Hubo. Zonder hun lagen onze kleren nog steeds op een grote hoop in de hoek van onze slaapkamer.