Een professioneel timmerbedrijf uit Katwijk

timmerbedrijf Katwijk

Het timmerbedrijf uit Katwijk kan je goed helpen bij de volgende projecten: nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en onderhoud. Geen enkele klus is onmogelijk voor dit bedrijf en zullen deze dan ook op een zeer professionele wijze uitvoeren. Zij regelen en coördineren de klus van het begin tot het einde, zodat jij zorgeloos uit kunt kijken naar het eindresultaat.

Omdat wij al een tijd van plan waren om onze woonkamer uit te breiden hebben wij de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Vooral omdat wij hier totaal geen verstand van hebt, waar je moet beginnen om te gaan verbouwen.  timmerbedrijf Katwijk

Wat een verschil

Altijd wel over gedroomd, maar dat deze droom ooit werkelijkheid zal worden dat heb ik nooit kunnen geloven. Omdat wij over drie maanden een kleintje erbij verwachten, was onze woonkamer wel erg klein aan het worden. De wens om ooit eens uit te bouwen kwam steeds dichterbij en om deze te realiseren hebben wij het timmerbedrijf uit Katwijk om hulp gevraagd. Natuurlijk wilden wij eerst weten of onze wens wel mogelijk was en hoeveel het allemaal ongeveer ging kosten.

Inmiddels hebben wij drie meter aan onze woning erbij gekregen. Winters, het Aannemersbedrijf heeft alle papieren aangevraagd voordat er werkelijk met het verbouwen kon beginnen. Het resultaat is fantastisch!