Een stevige stalen tafel frame

stalen tafel frame

Eindelijk hebben wij de oplossing in huis gevonden, een stalen tafel frame. Ons huishouden bestaat uit meerdere kleine kinderen die vaak lekker willen stoeien. Vooral onze jongste zoon is een echte stoei baas. Vaak klimt hij op alle meubels en wilt hier vanaf springen als een soort tijger. Vaak gaat dit wel goed, maar op een dag ging het dus gigantisch mis. Hij was op onze salon tafel geklommen om vanaf hier zijn “prooi” te bespringen. Helaas was ons meubelstuk hier niet meer tegen bestand en terwijl hij hier op klom en eraf wilde springen hoorden wij een hard gekraak…. stalen tafel frame

Gelukkig viel de schade mee

Onze zoon mankeerde niets, maar ons meubelstuk was door de poten gegaan. In eerste instantie wilde ik kwaad worden, maar daar los je ook niets mee op. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die onze huisraad kon maken en deze had ik snel gevonden.

Zo kwam ik bij Metal Arts uit, een bedrijf die de mooiste ontwerpen kan maken waaronder een stalen tafel frame. Behalve dat het er bijzonder mooi uit zag, was deze ook tegen mijn zoon bestand. Niet dat hij nog op meubels mag klimmen, maar in ieder geval een stuk steviger.