Gebruik de juiste middelen voor je aanrecht

Composiet aanrechtblad schoonmaken

Wanneer je de juiste middelen weet bij je composiet aanrechtblad schoonmaken, is het op zich niet heel erg ingewikkeld. Maar de hamvraag is wel welke schoonmaakmiddelen moet je dan gebruiken en welke niet, het gebruik van agressieve middelen is uit den boze bij een aanrechtblad van composiet. Milde middelen werken beter en daarmee behaal je ook het maximale resultaat voor je blad. Op steenschoon.nl vind je de perfecte schoonmaakmiddelen om jouw blad schoon en nieuw te maken zodat je er weer jaren tegenaan kunt.

Composiet aanrechtblad schoonmaken

Voor het schoonmaken

Je begint pas met een composiet aanrechtblad schoonmaken als alle oude lagen verwijderd zijn, dit wordt in de meeste gevallen gedaan met een intensiefreiniger. Voordeel hiervan is ook dat gepolijste oppervlakken niet door de reiniger worden aangetast, na het verwijderen van de oude lagen kun je eventueel een beschermlaag aanbrengen die je blad beschermt tegen eventuele vloeistoffen. Hierdoor krijg je geen vlekken in je blad waardoor deze erg duurzaam is.

Opfrissen van je composiet aanrechtblad

Na een composiet aanrechtblad schoonmaken kun je eventueel met een opfris middel, het blad weer lekker fris maken. Bij dit middel worden de kleuren van je aanrechtblad weer lekker fris, alsof je weer een nieuw blad hebt op je keuken. Vaak wordt het middel gebruikt wanneer het blad gereinigd is, in de webshop van steenschoon.nl kun je de verschilende middelen ook vinden zoals het opfris middel. Heb je vragen over de middelen, kun je deze stellen aan een van de medewerkers van de webshop.