Geholpen dankzij Luifel.com

Luifel.com

Dankzij Luifel.com heb ik geen last meer van natte voetafdrukken in de woonkamer. Met twee kleine kinderen kan dat er aardig vies uit komen te zien. Iets waar ik steeds weer van baal en het ook aangeef bij de kinderen. Maar ja, kleine kinderen begrijpen dat toch niet en ik laat het enigszins maar varen. Enfin, in de tussentijd ben ik wel op het internet gaan zoeken naar een oplossing om dit te voorkomen in de toekomst. Ik wilde maar al te graag zo snel mogelijk een soort van afdak hebben waar de kinderen de schoenen uit kunnen trekken.

Snel gevonden dankzij het internet

Luifel.com

Uiteindelijk ben ik weer op het internet gaan zoeken en ditmaal terecht gekomen op de website van Luifel.com. Dit bedrijf heeft een afdak van onder andere glas, hiermee ben ik in een klap van het probleem opgelost!

Luifel.com

Nu moest ik dan nog wel mijn man zover zien te krijgen dat hij dit gaat monteren. Echter wilde ik eerst weten of dat het lastig is om dit te monteren. Als dat wel zo is, dan weet ik nu al dat ik het niet hoef te bestellen. Enfin, tijdens het lezen van de recensies zag ik meteen dat het erg eenvoudig is en hierdoor ben ik het gaan bestellen. Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling in ontvangst mogen nemen en mijn man had het diezelfde dag al gemonteerd!