Geluid en licht kunnen beschermen tegen inbraak

Een inbreker wil niet opvallen en daarom zo min mogelijk tijd achter de deur besteden. Wat ze dan zeker zal afschrikken is geluid en licht. Als ze het geluid horen van een alarm of een blaffende hond gaan ze snel weg. Zo zit het ook met licht en verlichte straten.

Inbrekers werken in het donker en willen in het donker opereren. De slotenmakers in Den Haag raden hun klanten dan ook aan om verlichting buiten te plaatsen. De meeste inbrekers van de tuinzijde naar binnen omdat het slecht verlicht is. Een simpele lamp met infrarood kan al inbraak voorkomen en dit kun je gewoon door een slotenmaker Den Haag laten plaatsen. Als iemand dichtbij de sensor komt gaat de licht aan en zo wordt de inbreker compleet verlicht. Die gaat er dan ook gelijk vandoor. De meeste inbrekers testen het ook van tevoren en houden huizen in de gaten om te kijken of ze zulke systemen hebben.

De formule om een inbraak te voorkomen is simpel met geluid en licht. Zo komt de inbreker niet eens bij de deur want door het licht en gelui worden ze al afgeschrikt. Als je wil weten wat de opties hiervoor zijn kun je bij een slotenmaker Den Haag hiervoor een offerte aanvragen.