Groen wonen in de stad met makelaar Rotterdam Blijdorp

Wie zoekt naar een woning in een groene omgeving die toch in de stad is, kan wellicht terecht bij een makelaar Rotterdam Blijdorp. Blijdorp is misschien bekend als de diergaarde Blijdorp, maar Blijdorp is ook een wijk in Rotterdam. In de afgelopen jaren is het populairder geworden om te gaan wonen in Rotterdam Blijdorp, vooral voor mensen in de leeftijdscategorie 25 tot en met 45. Behalve dat de diergaarde Blijdorp nabij is, is de wijk goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de ring ben je zo in Blijdorp en er stopt een metro en er rijden bussen door de wijk.

OV, auto, parken en sport

Het treinstation Rotterdam Centraal is daarnaast op fietsafstand vanaf de wijk. Voor een woning in de wijk schakel je een makelaar Rotterdam Blijdorp in. Zij kunnen je helpen met het vinden van een geschikte woning in de wijk. Je kunt gemakkelijk een bezoek brengen aan de dierentuin, maar er zijn ook genoeg sportverenigingen te vinden. In de wijk zijn de grote groene parken waar het in de zomers fijn vertoeven is het Roel Langerakpark en het Vroesenpark. Het Roel Langerakpark grenst aan de diergaarde Blijdorp. De makelaar Rotterdam Blijdorp kan je meer vertellen over de scholen en kinderopvang in de buurt van de beschikbare woningen.

Soort huizen

De meeste huizen in Blijdorp zijn nog uit de jaren dertig en hebben ook die karakteristieke uitstraling. Er wordt flink gewerkt aan de verbetering van Rotterdam en zo ook aan de wijk Blijdorp. Blijdorp grenst aan de Bergpolder en heeft dorpse invloeden. Schakel een makelaar Rotterdam Blijdorp in om jouw droomhuis te vinden in deze stadse groene wijk.