Hardheid van je matras

koudschuim matras

Het voordeel van een koudschuim matras is dat je deze kunt kiezen in verschillende hardheden, naar gelang je gewicht kun je een passend matras kiezen. Door de juiste hardheid te keuze slaap je iedere nacht als een roosje, en word je weer fit en uitgerust wakker. Wat voor matras je ook kiest, elk soort voldoet aan de strengste eisen die de EU aan de matrassen heeft gesteld. Voor een goede hygiëne te garanderen is de hoes afritsbaar en te wassen in de wasmachine.

koudschuim matras

Met de hand gemaakt

Net als alle andere matrassen zijn de stoffen van het koudschuim matras ook van uitstekend kwaliteit, de stoffen zijn namelijk afkomstig van de vaste leverancier uit België. Om ervoor te zorgen dat het matras op de beste manier is samengesteld, worden alle matrassen met de hand en de grootste zorg vervaardigd. Je vind in de webshop van perfecthomeshop.eu altijd een passend matras, je hebt de keuze uit maar liefst 40 maten. De materialen zijn wasbaar en voorzien van het Oeko – Tekst keurmerk. 

Altijd te gebruiken

Wat voor ondergrond je ook hebt voor je koudschuim matras, deze is altijd op ieder bed te gebruiken. Voordeel van het matras is tevens dat deze in eigen beheer is ontwikkeld en vervaardigt, zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit hebt. Sta je versteld van de voordelige prijzen? Perfecthomeshop.eu heeft geen dure showrooms of winkels maar verkoopt alleen vanuit de webshop, dit scheelt verkopers. Met dit geld kunnen de producten goedkoper voor de consument worden gemaakt.