huisbeveiliging door Westhof

Een paar maanden geleden zijn wij verhuist. In omgeving horen wij veel verhalen van bewoners waar is ingebroken. Ik hou daar zelf helemaal niet van, dus ben ik gelijk op het internet gaan kijken onder ”huisbeveiliging” voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Er komen natuurlijk ontzettend veel bedrijven naar voren. Ik ben vervolgens alle websites met elkaar gaan vergelijken en koos ervoor kom contact op te nemen met Westhof Beveiliging.

Telefonisch werd ik erg prettig en professioneel te woord gestaan. Je merkt aan alles dat het een professioneel bedrijf is met ervaring. Dit word ook bevestigd op het internet. Zo staat er dat zij kwaliteit leveren, scherpe prijzen hanteren en een geweldige service hebben. Daar is iedere klant naar opzoek!

Goede service

Het bedrijf is bij mij langs geweest om de beveiliging aan te scherpen. Huisbeveiliging is bij mij nu prioriteit, aangezien er veel inbraken zijn in omgeving. Westhof gaat erg netjes te werk bij het aanleggen van hun systemen. Het is daarom ook echt een aanrader om gebruik te maken van hun dienstverlening. Zij beschikken namelijk over alles wat je als klant zijnde wenst van een beveiligingsbedrijf.

Op de website vind je veel informatie over de producten en diensten die worden aangeboden. Bij vragen kan je altijd contact opnemen.