Nieuwe voordeur speciaal op maat gemaakt door Kozijnen Wijchen

In de afgelopen weken hebben ik en mijn vrouw het huis eens onder de loep genomen. Zo vonden wij dat ons huis er relatief saai en vooral niet levendig uitzag. Daarom wilde we de inrichting eens op de schop nemen. Ze begonnen we gelijk met het weggooien van meubels die voor ons in de weg stonden. Ook gingen de gordijnen er uit. De gordijnen gaven ons een beetje een depri-mood. Diezelfde dag hebben we ook nog nieuwe gordijnen en meubels op de kop weten te tikken. Door het vernieuwen van de inrichten merkte we meteen dat ons huis meer sfeer had. Wel moesten er nog een paar andere dingen gebeuren.

 

‘’De stijl van Kozijnen Wijchen sprak ons erg aan’’

 

Zo vonden we onze voordeur wel erg oud. Ook de kleur donkergroen sprak ons ook niet meer aan en daarom wilde we een nieuwe deur met een nieuwe kleur. Voor de deur hebben we contact opgenomen met Kozijnen Wijchen. Samen met kozijnen Wijchen hebben we een deur ontworpen naar onze smaak. De kleur van de deur werd uiteindelijk wit. De soort stijl die Kozijnen Wijchen op onze nieuwe voordeur heeft toegepast, sprak ons erg aan. De nieuwe stijl deed ons vooral denken aan een volledig designhuis.

 

Weten met wie we contact op moeten nemen

 

Kozijnen Wijchen heeft uiteindelijk ook de deur gemonteerd in ons huis. Ze deden dit met veel zorgvuldigheid en ze hanteerde een goede werkwijze. Ook waren de medewerkers van het bedrijf erg vriendelijk. We hebben namelijk nog een kop koffie gedronken onder het genot van een gezellig gesprek. Omdat we zelf in Wijchen wonen en vaak ons huis aanpassen, weten we nu wie we moeten contacten.