Ongediertebestrijding Tilburg in strijd tegen bedwantsen

Als jij wakker wordt met kleine rode bijtsporen op je huid, dan is het hoog tijd om de ongediertebestrijding Tilburg in te schakelen. Het is vrijwel zeker dat deze kleine bijtsporen en rode uitslag veroorzaakt worden door bedwantsen – en van de meest voorkomende insecten in het huis. Het is belangrijkste is om in een vroeg stadium een ​​bedwantsenplaag correct te identificeren en de juiste behandeling te zoeken bij jouw lokale ongediertebestrijdingsbedrijf.

De ongediertebestrijding Tilburg helpt jou bedwantsen identificeren

Hoe zijn bedwantsen er nou eigenlijk uit? Ze zijn heel klein van formaat, meestal de grootte van een speldenknop of appelzaad. Zoals elk insect, heeft het lichaam van een bedwants drie segmenten, antennes, en produceert het een stinkende en licht zoete geur via de klieren aan de onderkant van zijn lichaam. De eieren van de bedwants zijn parelwit van kleur. Ze zijn lang, bruin en hebben een platte ovaal vorm – dunner dan een bankpas.

Hoe leven bedwantsen?

Feitelijk voeden bedwantsen zich met bloed. Dat kan van mensen en andere zoogdieren zijn. Ondanks het minuscule formaat, kunnen ze zich vijf tot twintig meter verplaatsen vanaf hun schuilplaatsen om een ​​gastheer te vinden. Hoewel ze meestal ’s nachts actief zijn, kunnen bedwantsen overdag ook naar voedsel zoeken. Bedwantsen blijven gemiddeld drie tot tien minuten op de huid om bloed op te zuigen. Daarnaast paren zij gemiddeld elke twee weken en produceren daaropvolgend eitjes.

Bedwantsen voorkomen

Wassen van lakens en tapijten stopt een onmiddellijke uitwas van bedwantsen. Maar voor de permanente verwijdering is het aan te raden om een ongediertebestrijding in te huren. In Tilburg is Freek van Gestel de expert op dit gebied. Zij hebben al jarenlange ervaring met strijden tegen deze en andere nare beestjes en insecten.