Op deze manier leg je zelf je kunstgras

Gras en Groen kunstgras

Kunstgras is anno 2021 helemaal een hype! En dat snappen wij heel goed. Het ziet er altijd mooi groen uit, het heeft geen onderhoud nodig (ideaal dus voor mensen die niet van tuinieren houden) en tegenwoordig zie je amper het verschil tussen kunstgras en echt gras. Overweeg jij om kunstgras aan te schaffen en wil je het graag zelf aanleggen, maar weet je niet hoe? Geen probleem! Gras en Groen kunstgras kun je helemaal zelf aanleggen dankzij deze tips. 

Gras en Groen kunstgras

De stappen

Gras en Groen kunstgras kun je laten leggen ,maar je kunt het ook zelf doen. Daar zijn tien stappen voor nodig. Stap één is de ondergrond tot ongeveer 5 centimeter diep uitgraven en daarna egaliseren. Stap twee is een laag van 3 centimeter aan zandbed aanleggen. In stap drie ga je goed inwateren en het zandbed goed uitvlakken. In stap vier jeg je het onderdoek op het zandbed. Daarna ga je in stap vijf het Gras en Groen kunstgras uitrollen. In stap zes snijd je de naden, in stap zeven lijm je de naden en in stap acht snijd je het kunstgras passend. Daarna ga je het kunstgras vastspijkeren en op borstelen en klaar is je Gras en Groen kunstgras. 

Waarom zelf doen

Waarom zou je zelf je Gras en Groen kunstgras leggen? Je kunt het zelf binnen één dag gedaan hebben, het bespaart je een hoop geld, zelf klussen kan je veel voldoening geven en Gras en Groen zorgt ervoor dat je de benodigde materialen hebt. Veel succes ermee!