Reservesleutel verstoppen

Het is een goed idee om een reservesleutel van het huis ergens te verstoppen waar je makkelijk bij kan en waar anderen het nooit kunnen vinden. Zo kun je alsnog naar binnen als je sleutels kwijtraakt en hoef je niet een slotenmaker Den Haag te bellen.

Meestal raken mensen buitengesloten omdat ze hun sleutels vergeten zijn of zijn kwijtgeraakt. Dit is een probleem dat een reservesleutel makkelijk kan oplossen door het ergens bij de hand te hebben. De beste plek om het te verstoppen is ergens in de tuin waar je zelf makkelijk bij kan maar wel ergens waar een inbreker het nooit zou kunnen vinden.

Een andere optie is de reservesleutel bij de buren achterlaten als je goed contact met hun hebt en hun kan vertrouwen. Zo kun je gewoon bij de buren aanbellen en de reservesleutel ophalen als je buitengesloten raakt.

Zo bespaar je wat geld als je buitengesloten raakt want de diensten van een slotenmaker Den Haag zijn niet goedkoop. Als je buitengesloten raakt is dit meestal in de avond omdat de meeste mensen dan van werk thuiskomen en in de avonden krijgen de slotenmakers extra toeslagen betaald waardoor het duurder is. Met een reservesleutel kun je deze slotenmaker Den Haag kosten voorkomen.