Teakhouten Meubels voor in je woonkamer

Teakhuis meubels is een bedrijf die al vele jaren handelt in meubels van verschillende stijlen, zoals teakhouten meubels. Bij de stijlen moet je denken aan landelijke meubels en industriële meubels deze stijlen zijn op het moment ook het meest populair in Nederland en omstreken. De prijzen die ze hanteren zijn heel voordelig als je deze vergelijkt met andere meubelzaken. Naast de kant en klare meubels kunnen ze ook meubels op maat maken. Zo kan je perfect je kamer inrichten op de precieze grootte die je wilt hebben.

De showroom

De showroom van Teakhuis is te vinden in het centrum van Dordrecht. Als je in de winkel komt kan je meteen zien wat voor een stijlen ze allemaal hebben en wat voor een meubels jij mooi vindt, zo heb je bijvoorbeeld ook teakhouten meubels. Je kan met hartenlust lekker rondwandelen door de winkel heen om te zien wat je mooi vindt en wat er in jouw woonkamer past. De mensen die rondlopen in de winkel kunnen je hier ook bij helpen. Ze kunnen namelijk samen met je gaan kijken wat er goed past en ze kunnen goed advies geven over verschillende stoffen. Tot slot kunnen ze samen met je bespreken wat je op maat wilt hebben en wat voor een materialen je zou willen hebben.

De klantenservice

Als je de website hebt doorgekeken en je nog steeds met vragen rondloopt kan je met deze vragen terecht bij de klantenservice. De mensen van de klantenservice kunnen je goede service verlenen en al je vragen deskundig beantwoorden. Ook kunnen ze je voorzien van goed advies.