Wat voor garagevloer moet ik hebben?

De garage, we kunnen het voor allerlei dingen gebruiken. We kunnen er onze auto in parkeren of de fiets er in neerzetten, je kunt er werken aan je favoriete hobby en nog veel meer andere dingen. Het is dan ook belangrijk dat de garage een goede vloer heeft. Een kale vloer in de garage is gevoelig voor vuil en vocht en kan ook nog eens snel beschadigd raken. Een betoncoating in de garage biedt bescherming, maar zorgt er ook voor dat de vloer er mooi uit blijft zien.

Een coating

Werk je graag aan auto’s aan je garage? Of misschien heb je een andere hobby waarmee je met olie of vet werkt? Deze stoffen kunnen de garagevloer erg aantasten. Als je een betoncoating op je vloer laat aanbrengen, kan je vloer niet meer aangetast worden. Een coating is slijtvast, vuil- en stofwerend, naadloos en praktisch in onderhoud. Wat wil je nog meer? Deze duurzame coating kan in veel verschillende kleuren worden aangebracht. Zo komt je garage er ook nog eens mooi uit te zien. Heb je liever geen kleurtje op de vloer? Geen probleem, er zijn ook transparante coatings.

Veiligheid boven alles

Ben je veel in een garage te vinden voor je werk? En werk je bijvoorbeeld met vloeistoffen? Dan kan de vloer nog wel eens glad worden en dit kan voor onveilige situaties zorgen. Wil je dit voorkomen? Laat dan een antisliplaag aanbrengen.

Ook geluidsoverlast kan erg vervelend zijn, daarom kun je ook nog kiezen om een extra geluiddempende laag aan te brengen. Je hebt erg veel mogelijkheden als je kiest voor een vloer met een betoncoating.

Onderhoud van de vloer

Wil jij een betoncoating in je garage? Een garagevloer laten aanleggen is zo gebeurd, maar daarna komt er ook nog onderhoud bij kijken. Gelukkig is een vloer met een coating makkelijk te onderhouden. Het is erg lastig om een kale garagevloer schoon te houden. Het is nog lastiger om ervoor te zorgen dat de vloer er mooi uit blijft zien. Een garagevloer met coating kun je makkelijk schoonmaken en zal niet snel beschadigen. Zo kun je lang genieten van een mooie garagevloer.