Pebbles – de perfecte decoratie voor je interieur

Pebbles - de perfecte decoratie voor je interieur
Pebbles geven een decoratieve en natuurlijk uitstraling aan je interieur. Ze zijn makkelijk te plaatsen op muur of vloer, omdat ze worden verkocht op nylon matjes. Toch is het belangrijk om het niet te druk te maken en pebbles slechts op één muur, een kleiner oppervlak zoals de schouw van de open haard of in het toilet toe te passen. In dit blog geven we je 3 redenen waarom pebbles dé perfecte decoratie zijn voor jouw interieur.

1. Unieke uitstraling met pebbles

Pebbles hebben een rustgevende en luxueuze uitstraling die je woning een unieke vibe geeft. De matjes met pebbles zijn verkrijgbaar met pebbles met verschillende kleuren door elkaar. Deze staan aantrekkelijk in elk interieur. Bovendien voeg je met een contrasterende kleurenpalet wat leven toe aan je woonruimte. En wil je toch liever één kleur? Dan kan dat natuurlijk ook!

2. Creatief met steentjes

De mogelijkheden met pebbles zijn eindeloos! Je kunt ze als accentmuur of als statement gebruiken, maar ook als decoratief element in bijna elke ruimte in huis. Als je naast de muur of vloer ook andere meubels wilt decoreren met pebbles, dan kan dat door er bijvoorbeeld je kookeiland mee te bekleden. Je kunt het zo gek niet bedenken!

3. Pebbles zijn eenvoudig te plaatsen

Pebbles matten worden verkocht in verschillende afmetingen en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op meerdere ondergronden door ze gewoon vast te lijmen. Bijknippen kan eenvoudig met een schaar of stanleymes. Kortom: de installatie is snel en gemakkelijk!

Maak je huis eigen!

Matjes met pebbles zijn dé ideale manier om je interieur van wat extra flair en persoonlijkheid te voorzien. Ze bieden eindeloze mogelijkheden qua creativiteit en decoratieve looks! Van accentmuur tot statement pieces; er is genoeg keuze om jouw woning precies zo mooi en uniek te maken zoals jij dat wilt! Bovendien is de installatie erg snel en makkelijk dankzij de verkoop op nylon matjes. Handig toch? Wil jij ook graag wat extra flair aan je woning toevoegen met pebbles? Gewoon doen!