Waar kunt u uw opslagruimte in Ridderkerk vinden?

Wij hebben onlangs ons bedrijfspand moeten leeg halen. Wij waren gevestigd in een pand waarbij het huurcontract afliep. Nadat wij nog een half jaar te gaan hadden in het huidige pand zijn wij gaan oriënteren op een ander bedrijfspand naar waar wij konden verhuizen. Wij hadden ondertussen veel spullen verzameld en vonden dat het tijd werd voor een grote opruiming. Wij hebben daarom de spullen die overbodig waren gestald in een opslagruimte in Ridderkerk. Waarom wij een opslagruimte in Ridderkerk hiervoor hadden gekozen en bijvoorbeeld niet in Rotterdam was omdat wij een pand op het oog hadden in Ridderkerk. Omdat dit pand wel een potentiële ruimte zou worden waar wij naar toe zouden verhuizen, hebben we onze inboedel daar willen stallen. We hebben op het internet gezocht naar waar wij een opslagruimte in Ridderkerk konden huren en kwamen zo op de website van easybox.nl . Op deze website werd duidelijk verteld wat voor product wij konden kopen en welke vormen van abonnementen wij konden afsluiten bij easybox.nl . Wij zagen dat er voor ons een vorm was die aansloot bij onze behoefte. Op deze manier hebben we eenvoudig en snel een opslagruimte in Ridderkerk kunnen huren tegen een scherpe prijs. We hadden namelijk ook bij andere partijen gekeken of het huren van een opslagruimte in Ridderkerk goedkoper was. Bij sommige partijen konden wij wel een goedkopere opslagruimte in Ridderkerk huren maar dit was dan op andere vlakken toch helemaal wat wij zochten.

Opslagruimte in Ridderkerk in verschillende vormen verkrijgbaar

Op de website easybox.nl was te vinden welke vormen van abonnementen mogelijk waren. Voor iedereen zit er een vorm van een abonnement bij die aansluit bij de wensen. Wij hadden ons wensenlijstje helder en hebben op basis daarvan gekeken wat voor ons het meest vanzelfsprekend was. Op die manier kwamen we op een bepaald abonnement uit wat voor ons goed aansloot. We hebben het snel en eenvoudig afgesloten en konden kort daarna de spullen brengen. We hebben in etappes onze goederen in de stalling gezet en ondertussen zijn wij verhuisd naar het pand in Ridderkerk. Op dit moment proberen we stapsgewijs te kijken welke spullen we uit de opslagruimte in Ridderkerk écht nodig hebben en welke we van de hand kunnen doen. Zodra het niet meer nodig is kunnen we de opslagbox in Ridderkerk eenvoudig weer opzeggen.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?


Wanneer benieuwd bent hoe een opslagruimte u kan helpen, gaat u dan eens:

  • Naar deze website
  • Onderzoeken welk abonnement voor u passend is
  • Genieten welke voordelen het hebben van een opslagruimte voor ú heeft

Wij zijn ontzettend blij dat wij onze spullen hebben kunnen parkeren in een opslagruimte in Ridderkerk. Wij zijn hierdoor namelijk ontzorgd in de spullen die wij door alle jaren heen hadden verzameld. Door het hebben van deze opslagruimte hebben we de rust kunnen ervaren om door alle spullen heen te gaan. We hebben in zekere zin tijd gekocht om te kijken wat we allemaal wel en niet meer nodig hadden en dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hopen dat het voor u ook de voordelen zal hebben zoals wij deze ervaren hebben!