Investeer in een in hoogte verstelbaar bureau

Vervang uw oude bureau door een innovatief, in hoogte verstelbaar bureau, met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden die kunnen afgestemd worden op ieders individuele behoeften. Kies uit verschillende vormen, maten en kleuren en verschillende kleuropties

Onze hoogwaardige bureaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen – en zijn ook uiterst vriendelijk voor uw portemonnee.

Voordelen van een zit-sta bureau

Een in de hoogte verstelbare elektrische bureau , maakt van je werkplek in een handomdraai een ergonomische sta-zit werkplek wat en goed kom aan veel gezondheidsvoordelen:

  • Regelmatig wisselen van werkhouding stimuleert de doorbloeding
  • Verhoogt het concentratievermogen en de productiviteit
  • Gelijkmatige belasting van de spieren voorkomt rugklachten
  • Minder rugpijn en hoofdpijn
  • Minder spanning in het schouder-/nekgebied

Het Verstelbaar bureau vormt samen met een ergonomische bureaustoel de basis voor een ergonomische werkplek. Het stelt je in staat om regelmatig van werkhouding te veranderen. Wisselen tussen staan ​​en zitten stimuleert de bloedsomloop en verbetert de stofwisseling in het lichaam – je wordt fitter, efficiënter en productiever. Tegelijkertijd vermijd je een eenzijdige belasting van je spieren.

Een meegroei bureau voor kinderen

Een Verstelbaar bureau kan al gebruikt worden in de voorschoolse leeftijd. Als een kind al op jonge leeftijd een dergelijk bureau heeft, kan het al in de voorschoolse leeftijd een werkplek inrichten. Al wordt het in het begin alleen gebruikt om te schilderen. Het kind leert zo vaste gewoontes aan en heeft een vaste plek waar gewerkt wordt.

Een ander voordeel van het in hoogte verstelbare kinderbureau is dat het lang gebruikt kan worden, omdat de tafel zich aanpast aan de groei van het kind. Met de juiste stoel bij het bureau is het bij veel modellen mogelijk om een ​​bureau een kind de hele schooltijd te begeleiden.

Hierdoor ontstaat een constante in het leven van het kind die niet verandert bij verhuizing of verandering van school.